Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

4
Orang Jurukomen Hot Membebel

Contest Cute Nerd Face


assalamualaikum readers semua.. hari ini zaa nak update entry "Contest Cute Nerd Face". ok.. ni kali pertama zaa join contest dalam blog sejak-sejak berjinak dalam dunia blog ni. zaa join contest ni suka-suka jer tau. mana la tau kot-kot menang. tak salah kan kalau kita mencuba.. kan..? kan..? kan..?

sebab nak join sangat-sangat contest ni, banyak pertanyaan yang zaa ajukan kepada MissAnt ni.. huhu.. macam tadi masa lepas upload jer gambar dalam entry ni, tetiba lak muncul satu pertanyaan di benak fikiran ni.. "nerd tu apa??"  try google translate tapi tak kuar pun. last-last tanya kat tuan contest ni sendiri. hihi..  maklumlah, bahasa inggeris pun tak berapa nak terer sangat. (sambil-sambil tutup muka)

ok.. zaa tak tahu sama ada nerd face zaa ni di antara yang tercute di mata MissAnt dan SweetBees ni. ini jer kreativiti yang mampu zaa tonjolkan. zaa tau zaa tak secute awak-awak semua. hihi.. bagi yang tengah baca ni, jom la join contest ni ramai-ramai. sekadar suka-suka jer.. klik banner kat atas ni kalau korang berminat. terbuka untuk lelaki dan perempuan tau. jom join beramai-ramai..sekian sahaja entry dari zatiey ismail.


TAGGING:
http://conan2657.blogspot.com
http://iffah-cool.blogspot.com/
http://sarahputeh.blogspot.com/
http://janganhackakulagi.blogspot.com
Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

4 comments:

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.