Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

1
Orang Jurukomen Hot Membebel

Jom Exchange Banner!

salam jumaat buat kawan-kawan yang sedang baca blog ni. hari ni zaa nak buat satu permintaan. untuk blogger sahaja yer.. camni ceritanya.. zaa baru sahaja buat banner untuk blog zaa ni. sekarang zaa nak bertukar-tukar banner buat korang yang sudi bertukar-tukar banner dengan zaa. banner zaa biase-biase jer.. tak secantik yang korang punyer pun. maklumlah guna photoscape jer. ok.. bagi yang nak bertukar-tukar blog dengan zaa, korang boleh dapat kad kod banner ni kat bawah.


*Letak banner ni di sidebar korang ok?:)

setakat ni zaa baru jer letak dua banner kat ruangan sidebar banner zaa iaitu blog LyssaSecret dan FizGraphic. ini sebagai tanda zaa hargai diorang kerana sudi membuat tutorial untuk para-para yang blogger especially blogger newbie macam zaa ni. huhu.. ok.. kalau korang dah letak banner zaa di blog korang, jangan lupa tau bagi link blog korang kat ruangan komen di bawah ni, zaa nak tengok pas tu zaa nak ambil kod banner korang untuk letak diruangan sidebar banner zaa ni.


zaa rasa setakat ni jer blog zaa. law ada pape sila komen kat bawah ni tau. terima kasih you all.


Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

1 comment:

  1. Nak exchange! Done letak banner awak . :)

    http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/p/linkies_30.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.