Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

6
Orang Jurukomen Hot Membebel

Segmen : Let Be My Follower By Fayun

klik banner atas untuk join

assalamualaikum.. zatiey join segmen lagi.. kali ni segmen yang simple sangat-sangat.. segmen ini dibuat oleh cik fayun kita ni..jemputlah join.. klik banner atas ok..

kenapa segmen ni simple sangat-sangat? haha..sebab ianya mudahlah..  macam mana nak join? korang cuma kena ada blog dan twitter jer.. tujuan segmen ni diadakan adalah untuk mengeratkan silaturahim.. tapi, kalau segmen ni mendapat sambutan ramai akan dapat hadiah tau. zatiey dah follow blog and twitter fayun. kat bawah ni link blog and twitter zaa.. harap-harap fayun follow balik ok.. ^_^

link :
 TWITTER : https://twitter.com/zatieylicious
 BLOG : http://zatieylicious.blogspot.com/


Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

6 comments:

  1. terima kasih kerana join segmen saya. jom blogwalking ke peserta peserta yang lain ^^

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-let-be-my.html

    #maaf sebab lambat senaraikan link peserta

    ReplyDelete
  2. salam! kite satu geng bersegmen ni! jom follow sy pulak.. nice jln2 kat blog awk.. =)

    http://the-red-heart.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yg sama :)

    p/s baru sempat nak blogwalking huhu

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.