Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

2
Orang Jurukomen Hot Membebel

Segmen : Sambil Blogwalking Dapat Hadiah

salam readers.. kali ni zaa join segmen ni pulak.. "Sambil Blogwalking Dapat Hadiah".


KLIK BANNER NI UNTUK JOIN

nak tau macam mana nak join? klik jer banner kat atas ni. cara-cara nak join pun senang jer..
pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah dan top refrrel 100%.
kalau menang dapat hadiah yang menarik tau..

  1. 3 Header by Aiman Aziz (3 pemenang)
  2. Header by Miss Z (2 pemenang)
  3. Header by Nur Aina Nazura (2 pemenang)
  4. Accessories by Vee Rao (1 pemenang)
  5. Topup RM 5 by Siti Hajar (1 pemenang)
  6. Cursors by Aieen Shitobi (3 pemenang)
  7. Simple Header by Ain Farzana (5 pemenang)
  8. Mustache necklace by Fash Burnout (5 pemenang)
  9. Voucher by Kierah Closet (5 pemenang)
  10. Perfumes,Blouse dan Handbag by Blouse Closet (3 pemenang-1 pemenang 1 hadiah)
  11. Header by Anna Wafie (3 pemenang)
  12. Brooch by  Hotz Mumma-My Blog-My Story-My Life (2 pemenang)
  13. Voucher RM 5 by ShawlsToLove (1 pemenang)
  14. Voucher 5% by Maira Diana Shoppe (5 pemenang)
  15. Topup RM 10 by Handmade by Ziah (2 pemenang)
  16. Edited full blog  by Liyana Hazid (1 pemenang)
  17. Header Transparent by Liyana Hazid (3 pemenang)


sorry coz copy paste jer. menarik kan? tunggu apa lagi..?? jom la join...!
lagi ramai lagi best tau.. ^_^

Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

2 comments:

  1. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..insyaallah sy akn join dlm msa t'dkat ni.. :)

      Delete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.