Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

5
Orang Jurukomen Hot Membebel

Segmen : Saya Nak Di Review & Promote

Konnichiwa... jalan-jalan kat blog tiba-tiba terjumpa contest ni. yang mengejutkan, segmen ni akan tamat pada jam 2.00 petang esok.. haha.. apa hal la aku ni join last minute. tapi tak apalah kan.. masih sempat lagi.. mana lah tahu kot-kot terpilih.. harap-harap segmen ni dapat menambahkan follower blog saya sebab saya masih lagi baru dalam dunia blog ni.. ok..sy dah follow miss Z.. sebelum jam menunjukkan pukul 2.00 petang lagi ni, kawan-kawan masih lagi sempat join segmen ni. tunggu apa lagi?? klik la banner kat bawah ni...
klik banner untuk join
sob..sob..sob.. header tak lawa.. blog saya biasa jer.. kalau miss Z nak copy miss Z kena copy sambil tutup mata tau.. hihi..saya disable right click.. miss Z klik jer header ni then copy ok.. :)









Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

5 comments:

  1. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    ReplyDelete
  2. Senarai peserta dah keluar.. meh blogwalking..
    kalau boleh sambil blogwalking sambil tinggalkan komen tentang blog perserta lain, atau nak review blogger yang satu kumpulan dengan awak pun boleh :)

    TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-saya-nak-di.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking untuk dari Segmen Saya Nak Di Review dan Promote miss Z berceloteh !

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama! Jom singgah blog Kinah!
    http://andisakinah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    ReplyDelete
  5. saya singgah dan follow sini. kami dari segmen yang sama. jom lah singgah dan follow saya juga.

    selepas join segmen dari missZ, joinlah segmen saya pulakk :)

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.