5
Orang Jurukomen Hot Membebel

Pink & Blue Photo Contest

ASSALAMUALAIKUM...

klik banner untuk join

korang apa khabar? sihat tak? sebenarnya zatiey nak mintak tolong dengan korang ni.. hope korang sudi bantu zatiey. sebenarnya zatiey ada join contest "Pink & Blue Photo Contest" dalam page Miraa Hussin's Blog page. zatiey nak buat dua permintaan jer dengan korang kalau korang online facebook.. hope korang sudi tolong zatiey.. tapi zatiey tak nak la paksa korang.. mau ikhlas jer ok.. :)

l ) tolong like Miraa Hussin's Blog page
2) tolong like GAMBAR ni sekali

pertolongan dari korang amatlah zaa hargai.. kalau dah like tu jangan lupa komen kat bawah ni ok.. terima kasih banyak-banyak yang sudi bantu zaa..


Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

5 comments:

  1. hye zatiey , can't follow . x nmpak button follow u la . huhu

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen and df akan bantu ye :D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.