Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

2
Orang Jurukomen Hot Membebel

Tutorial Facebook : Cara Nak Stop Penerimaan Game Request


Assalamualaikum...
lama tak update blog kan
hehe..  zaa nak mintak maaf sangat-sangat sebab sekarang ni zaa sibuk dengan STPM.. seriusly, STPM ini membuatkan zaa rasa stress sangat-sangat.. 

berbalik kepada tajuk entry tadi.. zaa faham korang mesti rasa serabut sangat-sangat setiap kali on9 pasti ada game request kan kali ni zaa nak buat tutorial untuk korang hentikan daripada terima game request game buat selama-lamanya (a.k.a blocking).. hahahaha (evil laugh)
jom follow simple tutor ni  .. 

 log in fb.. go to privacy settings > scrool down > click manage blocking macam digariskan kat gambar bawah ni..


 taip nama apps game yang selalu korang terima.. contohnya macam kat bawah ni..


 bila dah siap secara automatik nama apps yang korang nak block tu akan muncul macam gambar di bawah.


siap.. senang jer kan lepas zaa buat macam ni, fb zaa aman damai jer.. huhu.. 
ok,, sebelum tu jangan lupa add fb zaa ok..
zaa tak sombong tau.. 
k,bye




Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

2 comments:

  1. Annoying gila request tu kan . hahaha *evil laugh* . tenang hidup lepas nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. betul 2.. no more game request.. nyah kau dari fb q.. *evil laugh*

      Delete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.