Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

1
Orang Jurukomen Hot Membebel

Freebies : Cute Icon Part 3 (Smiley)


Another freebies again. Tapi yang ni bukan zaa yang create tau. Tapi zaa tolong carikan jer. Zaa dapatkan benda ni kat pixel-diary. Saja jer nak share dengan korang. Kalau suka ambil jer tapi bagitau ok. Korang boleh letak benda ni kat entry, chatbox or kat sidebar blog korang..

Cara nak ambil right click n save image or open in new tab untuk dapatkan code.

                                                                  image image image image                                                                                                                                                                   image image image image image image image                                                              image image                                                           


Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

1 comment:

  1. saya amik yeaa. nak re-freebies bole? nnti saya creditkan nama awak.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.