Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

1
Orang Jurukomen Hot Membebel

Freebies : Kod Lagu Untuk Blog (Malay & Indo)


Malam ni tiba-tiba rajin nak update entry. Zaa nak bagi freebies untuk korang. Kali ni zaa nak bagi kod lagu yang versi Malay dan Indo kepada korang. Zaa tolong carikan jer. Sentiasa diupadate ok! Kod tu korang ambil sendiri ok. Macam mana nak ambil kod tu?


Firstly, korang klik salah satu link lagu yang zaa bagi kat bawah sekali. Kemudian korang scroll sedikit ke bawah. Korang akan jumpa kotak kod macam gambar bawah ni kan? Korang copy semua kod di dalam kotak tu.


Kemudian, korang paste jer di Notepad atau Microsoft Office Word atau dimana-mana sahaja asalkan korang dapat paste kod tu. Ok, bila korang dah paste cari kod lagu yang lebih kurang macam yang di highlight kuning kat gambar bawah ni. Kod tu korang copy ok? Lepas tu korang paste di tempat kod lagu korang.


KOD LAGU :

 coming soon...





Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

1 comment:

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.