Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

0
Orang Jurukomen Hot Membebel

Mohon Report Scam Page Yang Menghina Islam

Assalamualaikum readers.


Zaa nak mintak tolong korang supaya report scam page yang menghina islam ni. Hairan betullah manusia macam ni.. Macam tak ada kerja lain ke yang dia nak buat selain daripada nak hina agama orang? Sedangkan islam tak pernah kacau dia pun. Islam sukakan keamanan. Orang yang tak ada otak kot yang buat kerja bodoh macam ni.


Korang tengok sendirilah kan news feed admin page bodoh sial ni. Macam haram jer. Ish.. Agaknya siapa admin tu? Adakah dia islam ataupun agama lain? Sukar nak jelaskan sebab admin ni macam tau serba sedikit pasal agama islam ni. Tu pada pandangan zaa jer. Korang jangan pula cakap zaa buat cerita yang bukan-bukan. Cara nak report korang boleh tengok bawah ni jer ok. Kredit to Mohd Mazri.







Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.