Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

1
Orang Jurukomen Hot Membebel

Tutorial Photoscape : Add Your Own Frame Part 1

Hari ni nak buat simple tutorial jer. Korang mesti rasa boring kan dengan frame-frame yang dah ader kat photoscape tu kan. Apa kata korang tambah frame yang comel-comel ni kat gambar korang. Cara nak buat senang jer. Macam nak tambah object kat gambar.

Object > Photo > Pilih frame yang korang suka. (Kalau tak ada boleh download kat SINI ataupun search kat Mr.Google yang zaa dah carikan ni) > drag frame korang memenuhi ruang gambar korang > save

Hasilnya macam ni...


Kat bawah ni gambar yang original yang belum di edit.


Ni contoh frame yang zaa guna dalam tutorial ni..





Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

1 comment:

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.