Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

0
Orang Jurukomen Hot Membebel

Tutorial Photoscape : Bokeh Effect Part II

Tutorial yang ini lebih kurang sama dengan tutorial yang Part I. Cuma kena tambah satu step sahaja. Kalau korang lihat tutorial yang sebelum ni, gambar yang zaa edit tu menjadi sedikit gelap daripada gambar yang ori right? Now, zaa nak ajar macam mana nak dapatkan bokeh effect yang lebih baik. Contohnya seperti gambar crush zaa yang telah zaa edit.. Huhu.. *perasan*


Kat bawah ni gambar sebelum diedit.


Jom follow tutorial ni..Firstly, korang kena ikut semua tutorial Part I sampai habis. Lepas tu, buka balik gambar yang diedit tadi. pergi ke home > bloom. Then akan keluar pop-up window macam gambar printscreen kat bawah ni kan? Korang boleh adjust kat bulatan pink yang besar tu and klik ok. Tak nak adjust pun takpe. Lepas tu save. Senang kan..?





Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.