Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

7
Orang Jurukomen Hot Membebel

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

klik banner untuk join

Dengan lafaz bismillah, saya dengan bangganya join GA ni. Hehe.. 

Saya dah follow blog yang sponsor GA ni iaitu :

Serta dah like pagenya sekali iaitu :

Blog-blog yang sponsor GA ni sudah ada dalam bloglist saya. Kalau tak percaya tengok sendiri tau kat sidebar "Top Starz" tu ek.

Saya nak tag GA ni kepada Cik Anyss  Cik Putri.

Apa lagi kawan? Jom la join. Dapat menang salah satu daripada list hadiah ni pun kira ok la jugak kan? Huhu. Rugilah kalau tak join sebab hadiahnya sangat menarik iaitu :
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)








Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

7 comments:

  1. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    Datang follow sini....sudi-sudi singgah blog cik akak :)

    ReplyDelete
  2. Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  3. salam..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama..good luck done follow you..

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama :)

    http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  7. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.