Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

0
Orang Jurukomen Hot Membebel

Kenali Penyanyi Asal Doraemon


Konichiwa.. Lama sangatkan tak update entry? Hari ini saya nak kongsikan sesuatu untuk anda. Entahkan menarik atau tidak. Entry ini sesuai untuk dibaca oleh adik-adik yang comel ni. Korang mesti pernah tengok kartun Doraemon kan? Zaa pernah tengok Doraemon masa kecil-kecil dulu. Lama sangatkan kartun Doraemon ni muncul? Sejak tahun 1969 lagi tu. Tapi sekarang zaa tak tengok lagi kartun ni. Maklumlah sekarangkan dah dewasa. Pemikiran pun dah berubah. 

Berbalik kepada tajuk entry. Asal mula cerita kartun ni jer mesti ada lagu dia kan? Korang pernah tak tertanya-tanya siapa penyanyi dia? Cuba korang imagine. Agak-agaknya dia mesti seorang budak perempuan yang cute kan? Tak boleh imagine lagi ek. Sila dengar dulu lagu kat bawah ni sambil-sambil imagine. Hihihi..


Ok.. Sebenarnya penyanyi asal lagu Doraemon ni bukanlah seorang budak seperti yang kita sangkakan masa dulu-dulu atau sekarang. Sebenarnya lagu Doraemon telah dinyanyikan oleh Satoko Yamano.


Satoko Yamano

Aik? Biar betul? Tak kan dia kot? Kalau still tak percaya, cuba godek-godek kat video bawah ni. Confirm korang akan terpesona dengan suara dia yang unik. Siapa sangka dia penyanyinya kan? 




Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.