Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

0
Orang Jurukomen Hot Membebel

Tutorial Photoscape : Combine And Illusion


Dah lama tak buat tutorial kan? Kali ni tutorial yang senang jer. Iaitu edit cara combine dan ilusi. Zaa guna dua-dua gambar kat bawah ni untuk combine. Song Ji Hyo? Hehe..


Step :

Buka salah satu foto yang korang nak. Kemudian pergi ke object > photo > photo > pilih gambar yang lain yang korang suka. Lepas tu, korang ubah opacity gambar mengikut yang korang suka. Sekiranya saiz gambar tidak sama, korang boleh drag mengikut saiz gambar  yang asal. Selamat mencuba !


Di sebabkan tutorial ini simple, zaa tak sertakan gambar dalam tutorial ni. Gomawo... :)








Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.