Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

7
Orang Jurukomen Hot Membebel

Freebies : PNG Stuff Part 2 (SNSD)

Kali ni zaa nak bagi png stuff sebab ramai yang mintak zaa bagi gambar transparent ni. Zaa bagi yang SNSD dulu ok. Korang boleh request dan bagi cadangan untuk png item yang boleh zaa bagi. Zaa ambil dari devieanart. Kalau nak banyak lagi korang google search jer ok. Open image in new tab untuk download atau untuk full size.. Enjoy this. :)





Yoona

Seohyun


Yuri


Tiffany


Taeyeon


Hyoyeon


Sooyoung


Sunny


Jessica











Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

7 comments:

  1. kak zatiey minta yg cherry belle boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cherry belle sudah ku cari tapi gak ketemu. sorry yaa.. :)

      Delete
  2. bagus sekali :) saya ambil ya :). oh iya, followback my blog ok :) Thanks!

    ReplyDelete
  3. Bagus sekali :) saya ambil ya :). Oh iya, followback blog saya ya :) Thanks! :D

    ReplyDelete
  4. Keren,, :3 ,, Kak Zaa ,, Follow back my Blog Ne Othersoshi.blogspot.com ,
    aku sudah Follow blog kaka ,, Makasih :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.