Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

0
Orang Jurukomen Hot Membebel

Tutorial Facebook : Delete Account


Hello.. Hari ni zaa nak buat tutorial yang simple jer. Sebelum ni zaa pernah buat tutorial deactived account kan? Tapi tutorial yang tu hanya bersifat sementara. Kali ni zaa nak bg link supaya korang boleh delete terus account facebook korang. Tapi ingat! Sekali dah delete korang tak boleh nak log in lagi dah. Alamatnya, korang kena buat new account lah.


Kalau nak delete korang boleh ke sini  Delete Account. Lepas tu, ikut arahan yang seterusnya. Zaa tak boleh nak further printscreen untuk tutorial ni. Nanti tak berfacebook la zaa.. Hua3..



Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.