Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

7
Orang Jurukomen Hot Membebel

Rahsia Blog Saya Yang Tak Patut Dirahsiakan -..-


" Macam mana nak buat blog macam kakak? "
" Kakak, tolong ajarkan saya macam mana nak buat blogskin macam kakak ni? "

Inilah antara beberapa soalan yang sering ada dalam chatbox. Sementara saya balik di Kelantan ni, biar saya jawab saja soalan anda. Sebenarnya saya tak pakai blogskin pun. Saya cuma pakai template biasa sahaja. Saya lebih banyak google search tutorial blog untuk menghias blog. Saya juga design sendiri header, menu bar, sidebar title dan sebagainya dengan menggunakan photoscape. Saya lebih memilih warna merah jambu dan menggabungkan dengan beberapa warna yang lain seperti biru dan merah untuk menampak kelembutan pada blog saya. Bila ada orang tanya saya macam mana saya hias blog atau macam mana saya buat blogskin ni saya tak tahu nak jawab apa. Kelakar kan. Tapi itulah yang sebenarnya. Sejujurnya, blog saya sebenarnya kelihatan amat menyerabutkan. Kalau saya ada masa, saya akan upgrade lagi blog saya supaya kelihatan simple. Selama seminggu ni, saya akan update entry di blog saya. Banyak yang direquest kat chatbox ni. Lepas ni terabai pulak blog aku. 

Apapun, Selamat Hari Raya Aidil Adha diucapkan kepada pengunjung blog ni. Satu lagi, doakan zaa tau untuk interview nurse hari Ahad depan ni. Nervous tapi teringin sangat kerja dalam bidang ni. Keep blogging yaa.. *flying kiss*




Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

7 comments:

  1. Salam. Sy tak pndai nk hias blog....edit sikit2 sj...

    ReplyDelete
  2. kak,template blog ni namanya apa?

    ReplyDelete
  3. jom join ada lbih 40 hadiah http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html

    ReplyDelete
  4. Kak I am Mau Answer .. How To make this Blog To Very Very Beautiful? Blog Korang istimewa

    ReplyDelete
  5. Bagus...... Aku jadi terinspirasi membuat blog yang bagus seperti ini.... Terimakasih...

    ReplyDelete
  6. I Like you're blog :) , saya jadi terinspirasi kakak. semangat ya kak jd nurse :) cieee hehehehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.