Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

2
Orang Jurukomen Hot Membebel

Facebook Yang Comel

salam..selamat berpuasa semua.. setakat ni korang puasa penuh tak? zaa puasa penuh tau. hehe.. lagi dua hari lagi nak raya.. macam mana persiapan raya korang? semua ok tak? harap semuanya berjalan dengan lancar.. begitu panjang mukadimahnya yer.. hehe.. kali ni zaa nak update entry pasal facebook. korang tak rasa boring ke bila online jer asyik duk mengadap facebook yang colour biru tu..? sikit-sikit putih.. sikit-sikit biru.. ini bukan pasal nak mogok ke hape. zaa cuma nak bagi satu cara untuk korang yang mana dah rasa jemu dengan facebook. zaa ada satu tips nak bagitahu kat korang. caranya senang saja. sebelum tu jom tengok contoh-contoh facebook zaa kat bawah ni..




macam mana nak buat? senang saja caranya. korang boleh ikut TUTORIAL ni. sebelum ikut step tu pastikan korang online facebook korang dulu yer nanti takut tak menjadik.




Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

2 comments:

  1. Zatiey,saya klik tutorial di atas,tpi setelah dibuka Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist..
    Apakah Tutorial facebook yang comel blom ada ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf atas kesilapan yang telah dilakukan. terima kasih kerana inform. kalau awak lihat di page tutorial, link tutorial itu ada kat situ. sekarang saya dah betulkan balik. thanks for inform.. selamat mencuba yer. :)

      Delete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.