Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

0
Orang Jurukomen Hot Membebel

Freebies : Binatang Melintas !


Dah baca tajuk pun dah macam lucu jer kan? Huhu..Tapi benda ni comel jer tau..  Bila masuk jer dalam blog, ada binatang yang akan lalu atau melintas kat bawah blog tu.. Mungkin ia sedikit kelihatan semak dalam blog anda. Macam blog saya kan? (T_T). Tetapi kalau anda kreatif hias blog, benda ni takkan menyemakkan blog anda. Ada dua jenis binatang sahaja iaitu zirafah dan alpaca. Hah? Alpaca? Apakah itu? Entah.. Saya pun tak tahu.. Kuang.. Kuang.. Kuang.. .  Caranya macam biasalah, pilih yang mana satu yang anda mahu, copy kod tersebut > pergi ke dashboard > layout > add a gadget > html/javascript > pastekan kod tersebut diruangan kotak itu. Good luck everybody !

alpaca crossing

Alpaca

<script type="text/javascript" src="http://blogparts.giffy.me/0050/parts.js"></script><p style="text-align: center;margin:0;padding:0;"><a href="http://twi1.me/">

giraffe crossing

Zirafah

<script type="text/javascript" src="http://blogparts.giffy.me/0046/parts.js"></script><p style="text-align: center;margin:0;padding:0;"><a href="http://twi1.me/">





Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.