Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

2
Orang Jurukomen Hot Membebel

Tutorial Blog : Cara Pasang Header



Pergi ke dashboard > layout > cari header > klik edit seperti yang dibulatkan di gambar bawah. 


Bila keluar pop window macam gambar bawah ni, anda boleh lakukan salah satu daripada dua cara untuk masukkan header seperti yang telah dilabelkan di gambar bawah.
Upload via computer (boleh download header di freebies bawah)
ATAU
Upload via link URL (boleh ambil URL header di bawah kalau anda suka)

Kemudian tekan save. Anda boleh ambil freebies header di bawah. Jangan lupa tinggalkan komen tau..


Freebies Header
*Cara nak guna, klik image > download ATAU copy link URL
http://1.bp.blogspot.com/-cTR-3gWkP4Q/UPmWGV-fcsI/AAAAAAAADfQ/Dq2tOGclsII/s1600/freebies+cute+header+by+zatieylicious+%25284%2529.png

http://4.bp.blogspot.com/-bkFF5PHB6rg/UPv1nifPRyI/AAAAAAAADx8/dbnevjscDHI/s1600/freebies+cute+header+by+zatieylicious+%25283%2529.png


http://1.bp.blogspot.com/-nmkFRF4h_kM/UZYrhreA2jI/AAAAAAAAElQ/MJ_II33laFQ/s1600/Freebies+header+blog+hijab+girl+by+zatieylicious+%25289%2529.png

http://3.bp.blogspot.com/-QN2F0LjreFQ/UPmWHQhdB1I/AAAAAAAADfc/IrEopka8nLs/s1600/freebies+cute+header+by+zatieylicious+%25285%2529.png
http://1.bp.blogspot.com/-Pfe274feIdY/UZYrgfNUsFI/AAAAAAAAEk8/a6opqdflzP8/s1600/Freebies+header+blog+hijab+girl+by+zatieylicious+%25286%2529.png

Banyak lagi di SINI, SINI dan SINI.




Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

2 comments:

  1. thankyou sebab sudi join Segmen Sekejap Simple ! Senarai peserta sudah diupdate , goodluck ye :D

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-sekejap-simple.html

    ReplyDelete
  2. zatiey, mimi guna gambar yang dealova tu. boleh kan ?

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.