Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

40
Orang Jurukomen Hot Membebel

Freebies : Header Part 1 (Transparent Version)



Finally, dapat juga zaa buat freebies header untuk korang. Hope korang suka. Tak payah bayar. Ambil jer. Dengan syarat korang bagitau zaa ok. Sorry kalau tak lawa. Zaa buat setakat yang zaa mampu jer.. Klik untuk full size image..
( Size : 724 x 257 )
















Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

40 comments:

  1. macam mner nak ambik header niey ! comel siott !!! nk yg Story Of My Life tue !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi kat header tu > klik kanan > open in new tab > then download. Kalau nak pkai link terus just copy kat situ jer.. :)

      Delete
    2. Cara buat tema nya gimana sih ?? !!

      Delete
  2. Comel nye header yg awak bagi nie ! Kita amik satu tau yg story of my life tu .. Thanks eh ? ^_^

    ReplyDelete
  3. Kak...minta clipartnya boleh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lihat di bahagian stuff di bahagian png items

      Delete
  4. Saye ambik satuuu

    ReplyDelete
  5. sya ambik ya :) thanks smua comel3 :)

    ReplyDelete
  6. salam. nak ambik satu k? dan nak re-freebies boleh tak? saya kredit :)

    ReplyDelete
  7. kak zatiey , saya amek satu tau ...

    ReplyDelete
  8. saya ambil satu ya . yang story of my life tu . terima kasih ya !

    ReplyDelete
  9. sy nk mintk kebenaran ingin mngmbil 1 header..blh?

    ReplyDelete
  10. KAK ZATIEY ADA HEADER UNTUK LAKI

    ReplyDelete
  11. za, jieha amik satu ye :) terima kasih. comel sangat :)

    ReplyDelete
  12. sy ambil 3 untuk gift! boleh kan? credit kok

    ReplyDelete
  13. aku ambil 5 untuk gift ya kak..aku credits...

    ReplyDelete
  14. ambik satu ye? makaceh ^^ sy lagi suke blog ni.comel sangat ^^

    ReplyDelete
  15. sist,saya ambil satu ya yang dandelion...cute banget :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.