Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

4
Orang Jurukomen Hot Membebel

Download : Youtube Downloader

assalamualaikum semua.. hari ini zaa nak kongsi sesuatu dengan korang. jom dapatkan youtube downloader yang macam zaa punya ni..!


zaa selalu download video dalam youtube guna program ni. apa yang bestnya?? ok..biar zaa terangkan satu persatu ok?

 tidak memerlukan cara yang susah untuk download video kerana korang cuma perlu copy url video dan pastekan diruangan download
 kualiti video juga tidak terjejas (100% daripada video yang asal)
 korang boleh convert video korang kepada format video yang lain
 boleh download banyak-banyak dalam satu masa
 kalau korang rajin upgrade, korang boley dapatkan fungsi yang lain. contohnya korang boleh download video dari facebook
 ytd ni dapat support banyak site seperti yang berikut :
Youtube
BadJoJo
BBC.co.uk
Bing Video
Blip.tv
Bofunk
Break
CollegeHumor
DailyHaHa
DailyMotion
EbaumsWorld
ESPN Videos
Facebook
FunnyOrDie
Gaytube
GodTube
Google Video
Hentaimedia
LiveLeak
MeFeedia
Metacafe
Myspace Video
RedTube
Sevenload
Shufuni
Slutload
Spankwire
Streetfire.net
Tangle
ThatVideoSite
TNAflix
Tontuyau
Tube8
Ustream.tv
VideoClipsDump
VideoJug
Videu.de
Vimeo
Worldstarhiphop
Xhamster
XNXX
Xtube
XVideoHost
XVideos
Yahoo Video
YouJizz
YouPorn
Yuvutu
Zorpia
Youku

hmm? menarik ke? kalau menarik jom la download dekat sini :
 http://download.cnet.com/YTD-Video-Downloader/3000-2071_4-10647340.html.
atau
http://www.youtubedownloadersite.com 
lepas ni bolehlah download video puas-puas ok... jangan risau.. free jer ni..




Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

4 comments:

  1. owesome tapi itah pakai broadband bukan wifi..susah sikit kalau bab download ni ada quota huhu

    ReplyDelete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.