Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

6
Orang Jurukomen Hot Membebel

Freebies : Assalamualaikum

assalamualaikum..
zaa ada freebies nak bagi untuk korang..
simple word "assalamualaikum" jer..
kalau suka korang boleh ambil..
freebies ni korang boleh letak di setiap entry korang..
nak tau macam mana?
korang boleh tengok kat SINI (credit to: LyssaFaizureen)
sorry kalau tak comel..
hihi..
http://i.imgur.com/IW5PY.png
http://i.imgur.com/7T9XJ.png
http://i.imgur.com/a4UjH.png
http://i.imgur.com/RNg3p.png

http://i.imgur.com/UVlZT.png

http://i.imgur.com/KS5b4.png

http://i.imgur.com/3e6s9.png

http://i.imgur.com/rIIDb.png 

http://i.imgur.com/n7MNU.png

CARA NAK COPY :
highlightkan URL tersebut, tekan ctrl+c untuk copy sebab zaa telah disablekan right click.
~ sorry~







Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

6 comments:

  1. canteknya :) ingat nak pakai tapi macam tak sesuai je kat blog. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...yeke..? mybe ssuai untuk blog yg ala2 cute g2 kot..

      Delete
    2. yup.. :) macma blog ni boleh la..kiut miut gitu.. harap2 tuan blog ni pon. kiut2 comel2 ye. hehehehehe

      Delete
    3. blog kter biase2 jer..blog owg len lagi comey2..huhu..tuan punyer blog ni biase2 je la..

      Delete

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.