Follow @zatieylicious

♥ ♥ LATEST ♥ ♥

2
Orang Jurukomen Hot Membebel

Tutorial Hairstyle : Hair Bun Style

salam.. hari ni zaa nak sharing something dengan korang pasal hairstyle. zaa tertarik dengan satu gaya ni.. gaya ni sangat popular dan menjadi trend yang terkini terutamanya di korea dan jepun. gaya hair bun sesuai untuk si gadis yang berambut panjang. gaya ni lebih kurang macam sanggul gitu.. hair bun style tu camne ek? ok..ok.. kalau korang nak tau macam mana hair bun style 2 korang boleh tengak gambar kat bawah ni.








comel kan ? tak nak cuba ke...? kat bawah ni zaa sertakan sekali video tutorial gaya rambut ni. zaa tolong carikan untuk korang. selamat mencuba yer...












*i'm not owned anything*


Kalau Suka Blog Ni Tekan Like OK (^_^)

2 comments:

Sila tinggalkan comment anda disini. Satu pun jadilah.. Terima kasih.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best View In Google Chrome And Mozilla Firefox. Simple Template edit by Zatieylicious.